ANMÄLAN: ACTuell gerodonti 2020

Tema: Parkinsons sjukdom

Temat för årets ACT-konferens är Parkinsons sjukdom ur ett munhälsoperspektiv och ges i ett förändrat format som en följd av coronapandemin.

Den 2 oktober 2020 sänds konferensen som ett live-streamat webinarium som kommer att vara tillgängligt utan avgift till de som anmält sig. Det kommer finnas möjlighet till interaktivitet via chatforum och vi avslutar webinariet med en samlad diskussion mellan dagens föreläsare och frågor från deltagarna. På ACTs hemsida kommer den inspelade versionen att vara tillgänglig i 30 dagar. 

Ni är välkomna till ett intressant och kunskapsintensivt webinarium för att inspireras att förbättra munhälsa och oralrelaterad livskvalitet hos personer med Parkinsons sjukdom.


actuellt-2020_halv

Anmäl dig till webinariet den 2 oktober 2020 genom att fylla i följande uppgifter:

1. Namn:
2. Organisation
3. E-mejl adress:

Vi kommer att mejla ut all information till den e-mejl adress du anger här. Inklusive den länk du behöver för att delta i webinariet. Ibland kan dessa mail hamna i skräppostfilter, vänligen kontrollera detta om du inte får mail från oss framöver. Vid frågor om anmälan kan du kontakta oss på ACT@dentmed.ki.se
actlogo